غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ثبت اولین پروازی در عربستان که خلبان و کلیه خدمه آن زن بودند

شرکت هواپیمایی «طیران‌ادیل» Flyadeal روز شنبه از انجام نخستین پرواز خود با استفاده صد درصدی از نیرو‌های زن خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۰۴

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از یورو نیوز، این شرکت پروازی ارزان قیمت وابسته به خطوط هواپیمایی سعودی است و برای نخستین بار در تاریخ این کشور محافظه کار، پنجشنبه گذشته در مسیر ریاض به جده از خلبان و خدمه پروازی زن استفاده کرده است.

عماد اسکندرانی، سخنگوی شرکت روز شنبه اعلام کرد که هر ۷ خدمه این پرواز زن و بجز خلبان، اهل عربستان بودند. وی به تابعیت خلبان زن این پرواز اشاره‌ای نکرد.

مقامات هواپیمایی سعودی از این اقدام شرکت در حمایت از کادر زن خود، استقبال کردند.

نخستین پرواز سعودی که در آن یک زن به عنوان کمک خلبان حضور داشت به سال ۲۰۱۹ برمی‌گردد.

از زمان روی کار آمدن محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی که عملا از سال ۲۰۱۷ این کشور را اداره می‌کند، اصلاحات اجتماعی متعددی به‌ویژه در زمینه برخورداری زنان این کشور «فوق محافظه کار» از حقوق مدنی و اجتماعی صورت گرفته است.

اوایل ماه مه، عربستان سعودی از تمایل خود برای تبدیل شدن به کانون ترانزیت هوایی منطقه خبر داد. ریاض قصد دارد تا پایان دهه جاری میلادی با ۳ برابر کردن ترافیک هوایی خود، آن را به ۳۳۰ میلیون مسافر در سال برساند.

عربستان همچنین در نظر دارد بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار دیگر تا سال ۲۰۳۰ در این حوزه سرمایه گذاری کند. تاسیس یک فرودگاه فوق مدرن در ریاض و همچنین راه انداختن یک شرکت هواپیمایی ملی دیگر از جمله برنامه‌های طرح سعودی‌ها برای رونق دادن به صنعت ترابری هوایی در این کشور و رقابت با شرکت‌های هواپیمایی مشهوری نظیر «قطر ایرویز» و «امارات» است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر